PER OLSEN PARABEL 17

 
Radioromanillen 5: Peer Oolsen '3B Byens Bedste Bøddel'

Parablen om hvordan Per Olsen besøger Peer Oolsen,
3B, Byens Bedste Bøddel - Peer med to e'er, Oolsen med to o'er -
i en dimension, som Olsen næppe forstår.
Her lærer han at sjælens såkaldte udødelig
kan ophæves med tekniske midler.  

Drømmetidsdokument (DTD) 4 af 7: Leve Kærligheds Miljøet

Per Olsen havde gjort det godt, enden nærmede sig:

Systematisk og sandfærdigt (S.O.S.) havde han oplyst en lille første skare om, hvad han ville gøre ved deres liv og verden - og de havde skælvet, der dengang i starten af 1990´erne af den almindelige tidsregning på 107,9 Mhz, Radio Nye Tider

Per Olsen havde igen gjort det godt, enden nærmede sig:

Ugen før havde han bragt Greven ud til lytterneRadio Unicorn, kun bevidst fortrængning kunne nu holde Lytteren og også Læseren på den sikre side af det ufatteligt sande faktum: Per Olsen har gjort det godt, enden nærmer sig.

Per Olsen har gjort det godt, enden nærmer sig. Systematisk og sandfærdigt (S.O.S.) har han oplyst en lille første skare om, hvad han vil gøre ved deres livsverdens enestående livsrum (L.E.L.) - og de har skælvet, der dengang i begyndelserne og op til slutningen på 1990´erne i den almindelige tidsregning.

Ugen før havde han bragt den discordianske pave og Robert Anton Wilson ud til lytterne af 87,6 & 87,7 Mhz, Lotus FM, kun bevidst fortrængning kunne nu holde lytteren - og også læseren - på den sikre side af det ufatteligt sande faktum: Per Olsen gør det godt, enden nærmer sig.

*

Imens han igen starter på dette afsnit i RadioProgramsRomanillen (RPR), der spredte sig først fra Pater Peters newage radioredaktion Nye Tider, gør han det helt klart; at alle broer brænder, der findes absolut ingen vej tilbage:

-: Den uhyggeligste og endeligt fuldstændigt afgørende historie mennesker hørte. nærmer sig sit klimaks:

Dette klimaks vil ikke fremgå i Per Olsens Romanille, men Lytter og Læser (L.O.L.) vil nå at tænke det, inden LytterLæserLivene (LLL) sidst i det 20. århundrede af den allerede dengang antikverede tidsregningstabel (TRT).

*

Per Olsen går i 0-punkts asana eller styret kropsstilling (S.KS.), starter den cerebrale produktion af K-52, stoffet som ophæver hjernens indlæsning af virkningens såkaldte virkelighed (V.S.V.) og glider ubemærket gennem (G.U.G.) til Peer Oolsens RealitetsTidsTunnelsTingsRum (RTTTR).

- Peer Oolsen med to e'er i Peer og to o'er i Oolsen! -

Peer Oolsen har sagt det tusinde gange:

- "Peer Oolsen med to e'er i Peer, opkaldt efter Peer Lagerkvist, ham som skrev Bøddelen!" -

Måske på grund af denne lille forklaring havde Peer, med to e'er, drømt om at blive bøddel fra sine små stavrende barnsben af:

-: I dag hvor han havde fyldt 40 år, og senere da han næsten havde nået de 50 år, regnedes han for den bedste bøddel overhovedet: værdig, pinligt renlig, høflig men bestemt overfor de snart-døende og med en inspiration ogdertilogså ildhu (I.ODO.I.) som havde skaffet ham tilnavnet '3B' eller 'Byens Bedste Bøddel '.

Hán kunne aldrig finde på at lade en torturprocces falde, ikke hvis først smerten slap løs. De døende fik intet øjeblik til at hænge med hovedet, drømme væk eller sunde sig:

-: om det nu indebar øjeblikkelig henrettelse eller langtrukken lemlæstelse og langsomt listig aflivning, Peer Oolsen sørgede for en sikker lind strøm af smerte-stimuli, der fuldt ud levede op til kravene for grundiggod håndværkerskikshævdelses glatgennemførelse (GG.HSH.GG.)!

Per Olsen, - Per med ét e og Olsen med ét o - manifesterer sig i en usynlig lysboble svævende lidt over Peer Oolsen - med to e'er og to o'er -, som står i sin gummi- og læderskinnende bøddeldragt og spuler ekskrementer og blod ned i afløbet, efter den sidste han har ekspederet, et ungt pigebarn så heldig at hun blev døende-død inden puberteten:

-: Han har gjort sig umage med hende, for hun kom af fin åndelig familie ( F.Å.F.):

Rødglødende jernstang gennem halsen ned til maven, dobbeltklinget elektrisk stiksav i endetarmen og op til jernstangen, samtidigt med at strømførende nåle banket ind i hjernebarken havde sikret, at kroppen ikke producerede de smertestillende endorfinsekreters sødmesøvn (SS.E.SS.), således at hun fik fuld fornøjelse (F.F.F.) af at opleve sine farvelfølelser med inderlig dynamisk intensitet (I.D.I.):

-: Det havde knap taget ham knap & nap 10 minutter, så lå den kønne lille pige med det sorte hår og de skæve brune øjne forvandlet til en nydelig lille steg, som blev fragtet videre til hans assistenter i benmels- og -klister- & gylleafdelingen.

Han følte en indre tilfreds jubel over veludført arbejde, mens den tykke rene vandstråle spulede ekskrementer og blod i afløbet, men samtidigt med denne juleglade lille jubel (J.L.J.), der tilfalder enhver, som udfører et meningsfuldt arbejde med omhu, samtidigt hermed fornemmede han en mærkelig fornemmelse, som blev han iagttaget med hellig gru fra det hinsides:

-: Han ser op mod en usynlig lysboble og spekulerede på, hvorfra denne fornemmelse mon kommer, så råber han:

- "Næste!" -,

og en køn ung dreng med halvlangt lyst hår og blå øjne spankulerer ind:

- "Hej Mester 3B, vil du ikke nok lave hakkemad af mig?" -

3B ser på listen: Jo, fyren har råd til denne eksklusive og totalsmertelige henrettelsesform på sin konto:

-: Så finder han præcisionslaseren frem og begynder opskæringen, mens purken frydefuldt skråler sine sidste sansninger ud under torturkammerets betonrungende mure og loft.

Imens synes det gået op for Per Olsen - Per med ét e og Olsen med ét o -, at man i denne dimension har et helt andet forhold til døden, end han ellers kender til:

-: Det hele menes startet med Guds søn, - Jisas Krustis -, som i sin tid prædikede; at jordelivet kan lignes med en larveagtig begyndelse på det evige liv efter døden.

-: Med strålende mirakler (M.S.M.) havde frelseren vist de undrende dødelige (D.U.D.), hvordan dødens rige rummede en herlig evig eksistens uden sult, sygdom og nød!

- Så gik Frelseren selv til bødlen for at vise vejen, og siden indebar en hurtig død et sikkert tegn på succes, og de fleste blandt mange ønsker sig sikkerhed for succes (S.F.S.):

-: Kun ganske få levede til mere end det 30. år, især nu efter at klonings- og bioteknologien havde afskaffet behovet for kødelige forældre:

Med sine 40-50 år regnedes 3B, Byens Bedste Bøddel, - Peer Oolsen, Peer med to e'er og Oolsen med to o'er - for en af verdens ældste mennesker, mest fordi han holdt af sit håndværk og fordi Frelseren havde sagt:

- "Ingen kommer til Herren uden ved mig!". -

Selvmord eller maskinstyrede dræbninger regnes på grund af dette skriftsted ikke for velsete, de fleste mener; at sådanne metoder ikke fører sikkert til det evige liv; - derfor måtte bødler bide i det sure æble og vente en tid lang, inden også de flyttede over til Paradisa.

Per Olsens lysboble blafrer med Lytter ogdertilogså Læser (L.ODO.L.) og det hele ind i dette Paradis, her kaldet Paradisa, gennem denne dødeverden omkring Peer Oolsens (Peer med to e'er og Oolsen med to o'er) dimension:

-: Det ligner en væsentlig anderledes dødeverden: et enestående lysægte efterliv (E.L.E.)!

Et astralplansareal (APA) som virker betydeligt bedre organiseret end dét, psykiske mennesker kender til i Per Olsens univers, hvor kirkegårdenes stadigt stigende anvendelse som rekreative områder, har gjort meget for at genetablere den gamle hyggestund med 'minderne og forfædrene'. som vi genfinder i folkehjertet af de fleste civiliserede kulturer.

Han styrer boblen, stadig med Lytter, Læser og det hele, ind i det centrale tunnel- og sluseportssystem (SPS). Lytter og Læser forstår ikke, hvad der foregår, Fortæller forstår ikke. hvad der foregår, men Per Olsen - Per med ét e og Olsen med ét o - har alligevel hurtigt besørget sine ærinder:

-: Så fikserer han bevidstheden ud i æteren, og spørger den uforvarede men redebonne og rådige Lytter:

"Hvad ved vi om, hvad vi ved?" -

- "Va'?'" -, 

tænker Lytter:

- "Hvad ved vi om, hvad vi ved?" -,

står der igen i teksten, som bliver til lyd inde i Læsers hoved, og som fortsætter med denne direkte henvendelse:

- "Bemærk hvordan den torterende dræbning, som vi i vor (V.I.V.) dimension opfatter som et topmål af uhyrlighed, i deres dimension danner et topmål af artighed, fromhed og jo altså noget godt og storsindet! -

-: Hos Peer Oolsen - med to e'er og to o'er - ville (ja: må, skal, bør, kan!) en film fra aldershvilehjemmets glade pensionistverden virke værre end hvis Peer Oolsen - bødlen 3B altså - havde udført sit arbejde i Lytters og Læsers (L.O.L.) soveværelse!

-: Hvem regner vi os for, at skulle kunne skelne (S.K.S.) om ret og vrang?"

Per Olsen kan ikke lide de næste 5-6 linier i manuskriptet, men rigtigt nok at der hos Peer Oolsen, 3B altså - med to e'er i Peer og to o'er i Oolsen - i háns univers findes der ingen arbejdsløshed, ingen reel fattigdom, slet ingen sult, nød og elendighed, kun lidt sygdom og sorg; ingen overbefolkning, ingen forurening, ingen fup og svindel, det vil sige hverken politik, pop eller andet plattenslageri og jo så derfor heller ikke tyranni, vold, dumhed og undertrykkelse:

-: Per Olsen derimod - hám med kun ét e i Per og kun ét o i Olsen - han kan ikke helt sige sin dimension fri for een eneste af disse dårskaber, faktisk bliver der dér drevet megen politik.

Men hvad synes du, Lytter, og du, Læser? Skal Per Olsen - Per med ét e og Olsen med et o -, skal SBÅDO lade stadevektorerne forfalde således, at Peer Oolsen - Peer med to e'er og Oolsen med to o'er - og hans bøddelunivers aldrig har eksisteret?

Et univers hvor alle de problemer, som han selv brydes med i sin verden findes løst! Ligefor, enkelt, hygiejnisk og til alles udtalte tilfredshed!

- Og det blot fordi løsningen her skriger mod alt, hvad han holder helligt! Per Olsen - Per med ét e og Olsen med ét o - demonstrerer god demokratskik (D.G.D.): han overlader stadevektorfaldet og dets realisering til flertallet blandt de 5-6 lyttere derude den fredag aften, hvor Radio Nye Tider sendte Per Olsen Parablen (P.O.P.) i Per Olsens nattestund fra klokken 23 til 24 på 107,9 Mhz i æteren og til de 7-8 lyttere derude den fredag aften, hvor Lotus FMs APL-ledning sendte Per Olsen Parabel nummer 17 i Per Olsens månedsprogram "O.K. O.K." nummer fem og dertil næst sidste." (på frekvenserne: 87,6 (til antenner) & 87,7 Mhz (over hybridnettet).

- De bestemte sig, og afstemningen foregik så hemmeligt, at ingen fandt ud af resultatet. - Og Per Olsen havde ja har (H.J.H.) gjort ja gør (G.J.G.) det godt du (D.G.D.).

Per Olsen havde travlt med sin rapport til chefen:

Kære Honey

En del af din hjerne rummer den mest perverse skiderik, som over­hovedet fødtes i menneskeflæsk, derfor står ja går og når du altid ti skridt foran enhver fjende eller truende fare. Men ærlig talt! (Nåh, altså: skrevet:)

Angående dine spørgsmål:

Ad 1. Ja vi har over 50 måder at udrydde liv på jorden med, selektivt kan vi udrydde vor egen art, dele af eller hele det fænomen vi kalder naturen eller biosfæren, - og ja, (oh lede megaoverbæst:) jeg har i bilag 1 skitseret formularerne for at ophæve alle kendte (og måske også ukendte) former for efterlivseksistens: elektromagnetisk, ved svage atomkræfter, ja under alle betragtelige konstituerede basisbetingelser (B.K.B.).

Ad 2. Ja, hvis fotonet, det vil sige alle fotoner under én påvirkning skifter retning 180o eller så grader, vil hele det udlevede livsrum - plus alle efterlivseksistensformer - blive synlige igen, det siger æggehovederne, but don´t trust `em, my sweet lady!

Ad 3. Ja, den sjæl, man taler om som i stand til at genfødes, kan elimineres ved anvendelse af visse teknikker, nej, den vil da ikke have et efterliv kun: pist væk! (også efter svaret til 'Hvor er væk'-gåden, du).

Ja, det vil (med en kraftig forøgelse af budgetterne og en høj prioritering (allerhøjeste)) kunne gøres muligt at konstruere et våben, som definitivt (relativt definitivt) gjorde/gør det umuligt for 'livsmatricerne' at manifestere sig.

Ja, en hel klode, hvor livsmatricen ikke kan manifesteres, vil kunne regnes principielt såvel ubeboelig som ubesøgelig i al evighed. -

O.k. jeg håber, at du kan bruge mine svar til noget, helst noget godt, - lad mig tilføje at står vi overfor en fjende, som behersker de våben, dine spørgsmål omfatter, så kan du godt bombe lokummet, for så har jeg skidt i bukserne.

000

[TOP]

Her slutter den syttende Per Olsen Parabel
(der er ikke noget at gøre, mand: SLUT)

Arh - man har vel hoved i øjnene ... nja mn jio: enhver kan da se at der kommer mere: o.k. da -

Leve-kærlighedsmiljøet

(The Live-Love Environment)

 Denne del af manuskriptet havde ikke helt så stor interesse som de foregående sensationelle afsnit om vinduerne og dørene, men det fremgik dog (D.F.D.); at disse teknikere og specialister generelt skaber planeter og livszoner, hvor der først og fremmest (F.O.F.) kan opleves naturskønne scenerier og smukke bygninger i stedets ånd, hvor der kun findes nyttige og ret så venligtsindede og gavnlige planter og dyr, hvor alle nødvendige madvarer syntetiseres efter den gældende smag, men hvor man - alt efter planetens behov - ved siden af kan indgå i tæt symbiose med frugt- og mælkegivende vækster og dyr.

Mange plejadekontakter husker det lille kæledyr, de ganske ofte sluttede sig til, efter at have forstået, at den skønne omliggende natur virkelig kunne kaldes skøn: Kooala:

-: Med våde øjne fortalte kontaktmanden om, hvordan hans levende kæledyr, "Bu-Bu", over årene næsten fik slidt pelsen helt af det øre, som han altid gik og suttede på og gnaskede i.

Noget andet man husker: at det ikke kan gå galt, når man leger. Her kan man opdage; at folkene fra Leve-Kærlighedsplaneterne, der hvor man især arbejder med at skabe skønne livszoner, at de på en eller anden måde har fuld kontrol med alle sager.

Når man barnligt falder i den brusende strøm, så vugges man altid blidt tilbage på bredden: I krydstidsvinduer har man simpelt hen på forhånd frasorteret alle uønskede hændelser, og selv om ulykken måske sker i en parallel tidszone, kommer den ikke til udfoldelse på planeter, hvor leve-kærlighedsmiljøet fungerer.

En anden pragtfuld ting for den som rejser med dørene: Hvor vidt anderledes man kan skabe perfekte verdener ... eller næsten perfekte verdener:

-: Nogle sjæle befinder sig i perioder bedst i store byer: blandt skinnende hurtige ting: fjernt fra naturen og det enkle liv. Andre ønsker at leve i verdener, hvor specielt en naturlig betingelse dominerer:

-: Faktisk findes der i vinduets arkiver mange millioner anførte kloder, som har valgt at leve mere eller mindre i symbiose med nogle få planter og dyr:

-: For eksempel steder hvor mennesker og bier producerer honning i samarbejde, og imens opbygger store samlinger af beretning og bevidstheder, som mennesker og det pågældende væsen sammen kan indse og udfolde.

 Selv om syntetiseret mad foretrækkes, kan sådanne planeters produkter bliver sagnomspundne overalt -: og udenfor, hvor krigen råder, kan deres produkter give anledning til store krige og økonomiske æventyr.

Selv har de blot valgt dette mål i livet og opfylder det, hvilket regnes for ret og pligt blandt plejadianernes konfødererede.

Her slutter den syttende Per Olsen Parabel
(der er ikke noget at gøre, denne gang: SLUT)